Olet täällä

Lehtisahan teränpidin lehtipuristin tai teränpuristin proxxon dsh

Lehtisahan teränpidin lehtipuristin tai teränpuristin hajosi proxxon dsh sahassa.

Saha jossa teränpidikket hajosi kun projekti oli kesken on proxxon dsh merkkinen. Uusia osia ei löytynyt suomesta joten tilasin ulkomailta, ongelmana oli vain se että projekti oli kesken joten piti nopeasti löytää toimiva tilapäinen ratkaisu.

Pajan hyllyssä oli siipimutteri, 6mm pultti, tammipala, kuminauhaa ja sellainen kerta käyttö jakoavain joka on joskus tullut jonkun huonekalun mukana kasausta varten. Näillä sain väsättyä uuden teränpidikkeen puolessa tunnissa.

 

Ainoa ongelma oli että terä ei alussa pysynyt paikoillaan mutta kun liimasin pari hiomapaperin palaa sisäpuolelle tämä pidin toimi yhtä hyvin kuin alkuperäinen metallinen.

 

Tämä oli käytössä noin 3 viikkoa.

Kolmen viikon jälkeen uudet lehtipuristimet saapui. Ne mitä tilasin ei ollut proxxinin omat vaan kuuluivat AWVFS & JET JSS-16 sahoihin jota xminster myy. Kuvien perusteella nämä pidikkeet oli samanlaiset ja hintaa ei ollut kuin 2,64€ joten tilasin 4. Joka tapauksessa sopivat täydellisesti, tässä linkki jos sinullaa sattuu olemaan sama saha ja sama ongelma http://www.axminster.co.uk/blade-clamp-for-awvfs-fretsaw

AWVFS

Share