Olet täällä

Palvelut

Suoritan erilaisia työtehtäviä Raaseporin ja Vihdin välillä, kartta kuvalla oikealla näet alueen missä pääsääntöisesti toimin! Laskutan ukko.fi palvelun kautta ja teen töitä sekä yksityis henkilöille sekä yrityksille. Toki jos sinulla on oma yritys voit palkata minua suoraan verokortilla.

 
Palvelut
 
Maalaustyöt
Ammatiltani olen artesaani restaurointi maalari ja maalausalalta on n 10v kokemusta
Rakennusmaalaus töitä, ikkunoiden entisöintiä. Maalaus alan töistä veloitan 22.50€/tunti (aina kun mainitsen tunti taksaa siihen sisältyy ukko.fin komissio, työnantaja kulut verot jne). Teen myös urakkatöitä.
 
Siivous työt
Teen myös siivous töitä, tältä alalta on hieman yli vuoden työkokemusta. Teen keikkaluontoisia töitä eli jos tarvitset siivousapua tunniksi tai koko päiväksi ota yhteyttä, myöskin vakio kohteet kiinnostaa esim voisin kerran viikossa tulla tunniksi siivoamaan.Siivoustyöstä veloitan 18.40€/tunti.
 
Tilaustöitä
Tämän sivun projektit ja tuotteet eivät ole suoraan myynnissä mutta tilauksesta voin valmistaa kaikkea mitä täältä löytyy (esim jälleenmyyntiin), näistä on hieman vaikeaa sanoa suoraan tuntiveloitusta eli jokaisesta tilaus työstä sovitaan erikseen.  Esimerkkinä pieni puinen kyltti maalaamattomana joka valmistuu puolessa tunnissa tulisi maksamaan n 10€ + materiaalikulut.Kuvitustöitä esim sarjakuvia
Etätyönä suoritan myös kuvittajan töitä kuten esim pieniä sarjakuva piirroksia jota voit esim käyttää yrityksesi mainostamisessa sosiaalisessa mediassa. Piirustustyöt alkaen 10€ esimerkkejä piirustuksista löytyy taulut  ja sarjakuvat kategorioiden alta.
 
Muut työt
Yllämainittujen töiden lisäksi teen myös kaiken näköisiä muita pieniä keikkoja. Esim jos et omista porakonetta ja hylly tai taulu tms pitäisi asentaa betoniseinään, tällaisista pikku töistä veloitan 20€/tunti, voit myös palkata minua vaikka apulaiseksi talkootöihin. Koska olen jonkinlainen moniosaaja ja työtä pelkäämätön mies mistä tahansa työkeikasta voit aina ottaa yhteyttä. 
 
Alla löytyy blogikirjoituksia ja esimerkkejä palvelustani.

 

Share

Esimerkkejä palveluista

  • Värityskuvia tai kirjoja

    Muutama päivä sitten julkaisin ilmaisen väritys kuva kirjan. Kirjaa pääset karsomaan tästä. Väritys kuvia tai kirjoja voin tehdä myös tilaus työnä......

  • Sarjakuvia yrityksesi sivuille!

    Piirrän myös lyhyitä sarjakuvia harrastuksena ja voisin myös piirtää sinulle tai yrityksllesi toivomasi teemainen lyhyt sarjakuva. Esimerkkejä näistä löytyy sarjakuvat osiosta sarjakuvia teen myös englannin kielisenä, halutessa voit itse täyttää puhe kuplia.

  • Apua alkuun talon maalausksessa

    Oliko tarkoitus maalata taloa tänä kesänä mutta syystä tai toisesta on vaikeaa päästä alkuun. Tällisissa tapauksissa voit palkata minut, autan sinua pääsemään alkuun, tai ehkä haluat maalata taloa mutta vanhan maalin kaapiminen on liian työlästä ja aikaa vievää hommaa.